use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownies med glasur

Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os. Med denne opskrift bliver det svært kun at tage ét stykke!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner8
recipe image Brownies med Glasur

Ingredienser

Brownie
  • 200 g Becel Flydende
  • 3 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 kop kakaopulver
  • 4 tsk vanillesukker
  • 2 dl hvid hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
Cremet glasur
  • 2,5 dl Cremefine 19% eller 36%
  • 3 dl sukker
  • 3 spsk ahornsirup
  • 150 g mørk chokolade
  • 75 g Becel Flydende

      Vejledning

      1. Indstil ovnen til 175 ° C
      Brownie
      1. Varm Becel flydende i en gryde, bland sukker og æg i gryden. Bland godt
      2. Bland derefter resten af ingredienserne til brownies og mix det godt med en håndmixer
      3. Hæld dejen i en bageform med bagepapir (ca. 20x26 cm)
      4. Bages i 15-20 minutter. Hold øje med det, så det ikke brænder
      5. Tag kagen ud af ovnen, lad den afkøle
      Glasur
      1. Bland alt undtagen Becel flydende i en gryde, kog i 10-15 minutter, indtil den er tyk
      2. Fjern kasserollen fra pladen, kom Becel flydende i lidt efter lidt mens du rør rundt i massen
      3. Hæld glasuren over kagen og lad den afkøle
      4. Riv noget appelsinskal efter hældning på glasuren - det ser pænt ud og passer perfekt til chokoladen. Brug økologiske appelsiner, når du bruger skræl på frugten