use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet spaghetti carbonara

Den klassiske spaghetti alla carbonara er en super lækker og samtidig nem og hurtig ret at lave. Den klassiske italienske ret har en dejlig og fyldig smag, og med Cremefine bliver retten ekstra cremet. Spaghetti Carbonara er en af de italienske retter, hvor det ikke er fastlagt hvilken pastatype man bør anvende. Så hvis du har lyst til andet end spaghetti, kan du prøve retten med fettuccine, linguine eller rigatoni i stedet. Velbekommen!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremet spaghetti carbonara

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 150 g bacon I tern
  • 1 flaske Cremefine til madlavning 7% eller 15 %
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 100 g revet Parmesan
  • lidt friskkværnet peber
  • plus lidt til drys basilikumblade

      Vejledning

      1. Kog spaghetti som anvist på posen
      2. Steg bacon gyldent på en stor pande
      3. Rør Cremefine sammen med æg og ca. halvdelen af parmesanosten
      4. Dræn vandet fra spaghettien og kom den kogte spaghetti på panden med bacon
      5. Tilsæt Cremefine-blandingen og rør den godt sammen med spaghetti og bacon
      6. Rør til konsistensen er cremet og server straks med revet parmesanost, frisk basilikum og friskværnet sort peber på toppen