use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet kylling med svampe og bønner

Alle der er vilde med kylling skal prøve den her opskrift - hel kylling med lækre svampe og cremet sovs.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremet kylling med svampe og bønner

Ingredienser

  • 1 hel parteret kylling eller 4 store kyllingebryster gerne med skind
  • Becel flydende til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 125 g markchampignon skåret i halve
  • 1 rødløg skåret i både
  • 125 g grønne bønner
  • 6 - 8 cherrytomater skåret i halve
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Evt. Friske Krydderurter (fx. bredbladet persille eller koriander)

      Vejledning

      1. Del kyllingestykkerne i mindre stykker uden ben
      2. Krydr godt med salt og peber og steg dem på en stor pande i Becel Flydende til de er gyldne og gennemstegte
      3. Tag dem af panden og hold dem varme
      4. Rist svampe, rødløg og bønner på panden i fedtstoffet fra kyllingen
      5. Tilsæt tomater og kom kyllingestykkerne tilbage på panden
      6. Tilsæt Cremefine og lad retten simre i 10 minutter
      7. Drys evt. med friske krydderurter ved servering
      8. Serveringstip: Server med kogte ris, couscous, bulgur eller pasta