One Pot Pastagryde
Den perfekte opskrift til den travle hverdag hvor maden skal kunne passe sig selv
- Tid til forberedelse5 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 1 spsk Becel Flydende
- 75 g krydret chorizo pølse finthakket
- 1 løg finthakket
- 1 fed hvidløg finthakket
- 150 g grønne bønner
- 1 dåse hakkede tomater
- 4 dl bouillon
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15 %
- 1 tsk salt
- 400 g pastaskruer
- 250 g cherrytomater skåret i både
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- Friskkværnet peber
Vejledning
- Kom Becel i en gryde og tilsæt chorizo, løg og hvidløg
- Lad det simre 2-3 minutter og tilsæt bønner, dåsetomater, bouillon, cremefine, salt og pastaskruer
- Lad retten simrekoge under låg i 12 minutter og tilsæt cherrytomater, basilikumblade og smag til med peber
- Tip: Skal der mere spark i retten kan du tilsætte en finthakket chili eller 1 tsk. tørrede chiliflager