use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

One Pot Pastagryde

Den perfekte opskrift til den travle hverdag hvor maden skal kunne passe sig selv
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner4
recipe image One Pot Pastagryde

Ingredienser

  • 1 spsk Becel Flydende
  • 75 g krydret chorizo ​​pølse finthakket
  • 1 løg finthakket
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 150 g grønne bønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 dl bouillon
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15 %
  • 1 tsk salt
  • 400 g pastaskruer
  • 250 g cherrytomater skåret i både
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • Friskkværnet peber

      Vejledning

      1. Kom Becel i en gryde og tilsæt chorizo, løg og hvidløg
      2. Lad det simre 2-3 minutter og tilsæt bønner, dåsetomater, bouillon, cremefine, salt og pastaskruer
      3. Lad retten simrekoge under låg i 12 minutter og tilsæt cherrytomater, basilikumblade og smag til med peber
      4. Tip: Skal der mere spark i retten kan du tilsætte en finthakket chili eller 1 tsk. tørrede chiliflager